Welness trends 2020

2019 heeft veel voordelen opgeleverd, maar gezondheid stond misschien wel bovenaan onze prioriteitenlijst. Nooit eerder hebben zoveel mensen afscheid genomen van sociale netwerken en 2019 was ook een jaar van innovatie op fysiek gebied. Wij zijn van mening dat deze welvaartstrends in 2019 zich in 2020 verder zullen ontwikkelen.

Fitness op aanvraag

De zware trainingen die je rechtstreeks vanuit de woonkamer kunt doen, zijn zo oud als de video. Maar op dit moment is het concept volledig opnieuw ontworpen, omdat alle soorten trainingen en trainingen rechtstreeks op internet kunnen worden aangevraagd. Een voorbeeld hiervan is Fitchannel.com, een online videoplatform waar je sportprofessionals in hun eigen tijd en op hun eigen niveau target. Vooral in deze tijden is deze trend enorm populair.

Bloemkool

Bloemkool voor pizza. Bloemkool als foto. Bloemkool is als havermout … In 2019 is bloemkool geworden wat je wilt. Wist je dat bloemkoolrijst het perfecte alternatief is voor gewone koolhydraatarme rijst? Daarnaast zijn er inmiddels veel heerlijke recepten die dit product gebruiken. En zo’n mand koop je gewoon in Appie!

Geleide meditatie

We wisten allemaal dat we meditatie moesten proberen, maar we wisten niet hoe. Het is nu gemakkelijker dan ooit om je te laten leiden door verschillende vormen van meditatie-oefeningen met toepassingen zoals Headspace. Je kunt mediteren tijdens het lopen, zitten in de metro of zelfs hardlopen, dankzij de samenwerking van Headspace met Nike.

CBD olie

Cannabidiol is een steenvrij marihuana- of hennepextract dat een populair middel is geworden tegen angst, stress, slapeloosheid en andere ontstekingsaandoeningen. Hoewel het al vele jaren bestaat, explodeerde het in 2019 en vond het zijn toepassing in talloze pillen, kauwsnoepjes, sprays, koekjes en zelfs cosmetica zoals hoofdhuid en mascara. Wij denken dat er in 2020 veel aandacht aan dit product zal worden besteed.

Airfryen

Het maakt niet uit hoeveel je van gefrituurd eten houdt, het zal nooit goed zijn voor je lichaam. Daarom zijn we zo dankbaar dat we een frituurpan hebben ontmoet: een uitstekend keukenapparaat dat nog steeds knapperig eten maakt met hete lucht en bijna geen olie. Nu kun je al deze extra calorieën aan olie bewaren voor andere lekkere dingen!

Intermittent Fasting

Het ontbijt is blijkbaar niet de belangrijkste maaltijd van de dag. Een dieetstrategie genaamd intermitterend vasten werd vorig jaar erg populair. Het verdeelt uw dag in twee periodes: de periode waarin u mag eten en de periode waarin u niet mag eten. De meeste advocaten volgen de regel 16: 8: 16 uur vasten en acht uur eten. In veel gevallen betekent dit dat je om 12 uur begint te eten en je laatste hap om 8 uur ’s avonds doorslikt. Studies hebben aangetoond dat vasten een zeer effectieve manier is om vet te verliezen. In de regel verbruikt u minder calorieën, wat betekent dat u een tekort heeft, maar uw gevoeligheid voor insuline is geoptimaliseerd.

Digitale detox

Verslaafd aan Facebook, Snapchat of Instagram? Of misschien alle drie? Social media is de nieuwe tabak. Omdat waar deze applicaties geweldig kunnen zijn om in contact te blijven en in contact te blijven met vrienden en familie, lijkt het erop dat ze hun doel niet volledig hebben bereikt. Studies tonen aan dat mensen die vaak sociale netwerken gebruiken, minder sociaal tevreden zijn dan mensen die minder telefoneren. Soms is loskoppelen een goed idee.