Welk merk gebruiken de meeste nagelsalons?

Wanneer u de nagels van uw klanten of zelfs uw eigen nagels doet, wilt u ervoor zorgen dat uw nagelproducten zo lang mogelijk meegaan, vooral vanwege het harde werk en de focus die wordt besteed aan het maken van mooie acrylnagels. Maar hard werken en vastberadenheid is slechts de helft van de strijd; de andere helft gebruikt kwaliteitsproducten.

Het gebruik van bijvoorbeeld acrylpoeder van hoge kwaliteit en acrylvloeistof voor nagels is ongelooflijk belangrijk om ervoor te zorgen dat uw acrylnagels zo lang mogelijk en in de best mogelijke staat meegaan.

Waar u op moet letten in de beste acrylvloeistof

Dus, hoe weet u welke merken en producten het beste acrylpoeder en acrylvloeistof zijn? Lees verder voor een complete gids voor het vinden van het beste acrylpoeder en acrylvloeistof.

Hierbij geven we u enkele tips en informatie geven over waar u op moet letten voordat u een kwalitatief acrylproduct kiest.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van acrylvloeistof?

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van acrylvloeistof. Acrylvloeistoffen worden al jaren gebruikt voor nagels en hebben bewezen een uitstekende oplossing te zijn voor vrouwen die de korte, broze en gebroken nagels beu zijn en die langere, sexyere nagels willen.

Door de jaren heen hebben nageltechnici het gebruik van acrylvloeistof voor nagels geperfectioneerd en beheerst. In feite bestaat acrylvloeistof al veel langer dan sommige andere moderne producten, zoals gel, dus acrylvloeistof is meestal de meer betaalbare optie voor acrylnagels, de bijwerkingen zijn zeldzaam en ze gaan langer mee.

Een van de belangrijkste voordelen van acrylnagels is dat als er een breekt, deze gemakkelijk thuis of in een paar korte minuten in een salon met het juiste gereedschap kan worden gerepareerd.

Hoe u het beste acrylpoeder en acrylvloeistof kiest

Als nagelprofessional of -liefhebber, is het laatste waar u zich zorgen over wilt maken, welke acrylpoeder of acrylvloeistof u de resultaten geeft waarnaar u en uw klanten op zoek zijn. Daarom is het belangrijk om alle factoren en opties te overwegen voordat u de beste acrylvloeistof en acrylpoeder koopt.

Hier zijn enkele dingen waarmee u rekening moet houden wanneer u naar de beste acrylvloeistof voor nagels kijkt:

De wetenschap. Selecteer een acrylvloeistof die wetenschappelijk is ontwikkeld en door experts is getest.

Makkelijk te gebruiken. Het is ook belangrijk om een ​​acrylvloeistof te kiezen die gemakkelijk te gebruiken en mee te werken is voor perfect beeldhouwen en aanbrengen, die minimaal egaliseren en vijlen vereist en die ook kwaliteitsresultaten oplevert.

Hechting. Geen enkele klant wil dat zijn acrylnagels loslaten. Zorg er dus voor dat u een acrylvloeistof kiest die een superieure hechting biedt en die liftvrij is.

Onthoud dat acrylnagels tot twee weken meegaan – natuurlijk afhankelijk van de conditie van de natuurlijke nagels van de klant – dus kies een acrylvloeistof die precies dat doet!

Weinig geur. Wilt u de hele dag acrylvloeistofdampen ruiken? Uw klanten ook niet! Zorg ervoor dat u een acrylvloeistof kiest die geurarm of zelfs geurvrij is.

UV en gel. De meeste vloeibare acrylproducten zijn ontworpen voor zowel UV-uitharding, maar lees voor de zekerheid de productbeschrijving.

MMA-vrij. MMA is voor tandartsen – niet voor nagels! Zorg ervoor dat u een acrylpoeder of acrylvloeistof kiest die is gemaakt met een veilige formule en die MMA-vrij is!

Product grootte. Veel acrylpoeder- en acrylvloeistofkits zijn er in verschillende maten. Als u een nagelsalon bezit of exploiteert, is het misschien in uw beste belang om een ​​grote fles acrylvloeistof te kopen, vooral als u deze elke dag gebruikt.

Een bekend merk wat bekend staat om hun goede acrylpoeder en acrylvloeistof is het merk Crystal Nails.