Wat neem je mee naar een dagje strand?

Helaas is het in Nederland en België niet altijd lekker weer. We kunnen nu heel lang in gaan op het slechte weer dat we hebben, maar daarvoor zijn we hier niet. Want soms, tussen die wolkjes door, is de zon echt wel te zien. Wat we willen zeggen is, is het lekker weer? Ga dan op pad. Pak je badpak of bikini uit de kast en ga naar het strand! Omdat een dag naar het strand niet een dagelijks uitje is, vergeet je wellicht nog wel eens de meest belangrijke dingen mee te nemen. Wij zetten daarom een paar belangrijke producten op een rijtje.

Must have’s voor naar het strand:

Groot verschil met mannen en vrouwen

Er is natuurlijk wel een groot verschil tussen de strandtas van een man en een vrouw. Een man stopt waarschijnlijk een handdoek in zijn rugzak en hij is klaar, maar wij vrouwen hebben meer nodig. Denk bijvoorbeeld aan een borstel en een elastiekje. Door de wind komt (bij lang haar) je haren in je gezicht en wil je dit vermijden. Daarnaast kunnen we ook niet zonder onze slippers en zonnebril.

Een strandbed is door zowel mannen als vrouwen een veel vergetend product op een stranddag. De hele dag in het zand is niet comfortabel. Je kunt er dan voor kiezen om een bed te huren op het strand, maar waarom niet investeren in een eigen strandbed die je makkelijk in en uit kunt klappen. Ze passen makkelijk in de auto en zijn simpel te tillen. Heb je het strandbed in de winter niet nodig? Dan zet je hem gewoon weg in de berging. Zorg dat je tijdens een stranddag alles bij hebt en heerlijk kunt genieten!