Wat is de beste lakverf voor deuren en kozijnen buiten?

Sigma S2U Lakverf en Sigma S2U Nova Primer zijn twee hoogwaardige producten van Sigma Coatings, een van de grootste verf producenten er wereld. Lees alles over deze twee A-merk verfproducten en de manier waarop ze gebruikt kunnen worden bij het schilderen van houtwerk buiten.

Wat zijn de voordelen van Sigma S2U lakverf?

Sigma S2U lakverf is een watergedragen, hoogglanslak die speciaal is ontwikkeld voor het beschermen en afwerken van hout. Het is eenvoudig aan te brengen en geeft een prachtige, zijdeglans afwerking die bestand is tegen slijtage en verkleuring. De lak is ook milieuvriendelijk en bevat geen schadelijke stoffen.

Sigma S2U lak voor de beste glans en dekking

Een belangrijk kenmerk van Sigma S2U lakverf is de hoge dekkracht en glans die het product biedt. Dit betekent dat slechts één laag nodig is voor een perfecte afwerking, zonder dat er sprake is van doorgelopen verf of andere onvolkomenheden. De lak is ook uiterst bestendig tegen water, UV-straling en andere weersinvloeden, waardoor het perfect is voor buitengebruik.

Het aanbrengen van Sigma S2U lakverf doe je eenvoudig en snel. Het product is volledig op waterbasis en dus eenvoudig schoon te maken met water en zeep. Bovendien is de lak snel droog, zodat je jouw schilderwerk snel kan afronden. 

Wanneer Sigma S2U Nova Primer gebruiken?

Voor het beste resultaat kan je Sigma S2U Nova Primer gebruiken als basis voor de lakverf. Deze primer is speciaal ontwikkeld om de hechting van de lak te verbeteren en te garanderen dat de toplaag verf glad en egaal is. Gebruik deze primer op onbehandeld hout of hout dat jaren niet geschilderd is als basis voor je Sigma S2U buitenlak.

Beste bescherming met Sigma S2U Nova primer

Sigma S2U Nova Primer is een watergedragen primer die eenvoudig aan te brengen is en snel droogt. Het product is speciaal ontwikkeld om hout te beschermen en zorgt voor een perfecte basis voor de Sigma S2U lakverf. De primer is ook milieuvriendelijk en bevat geen schadelijke stoffen.

Wanneer het tijd is voor een nieuwe beschermlaag voor je houtwerk buiten koop Sigma lak en primer voor buiten voor het beste resultaat. Sigma S2U lakverf en Sigma S2U Nova Primer zijn twee uitstekende producten waarmee je de komende jaren geen onderhoud aan je deuren, kozijnen of schutting buiten hebt.