Vele soorten leren tassen voor dames

Tassen zijn voor dames essentieel, elke vrouw heeft meerdere tassen in haar gardarobe. Een handtas, schoudertas en een shopper of een rugzak. Arrigo heeft een uitgebreide collectie leren tassen zoals handtassen, schoudertassen, festival tasjes, rugtassen, crossbody tasjes. Westernbags, messenger bags en nog veel meer. Onze tassen zijn met de handgemaakt van soepel rundleer of stevig vintage look buffelleer.

Betaalbare leren tassen voor dames van goede kwaliteit

Omdat wij naast leverancier ook producent zijn van leren tassen kunnen wij onze leren tassen voordelig aanbieden en de kwaliteit garanderen. Onze tassen van soepel rundleer worden gemaakt in 6 hippe kleuren, groen, donkerblauw, lichtbruin/cognac, rood, zwart en beige. Onze tassen van buffelleer worden gemaakt in 3 kleuren, lichtbruin/cognac, zwart en donkerbruin. Buffelleer heeft een wat grovere uitstraling en wordt naarmate het gebruik steeds mooier, de tas krijgt een zogenaamde patine. Wij hebben en tas voor elk doeleinde, een leren messenger bag voor naar het werk waar ook je laptop in past, een leren rugtas voor op de fiets, een festival tasje voor naar een concert of een riemtasje van leer voor op vakantie.

Vind jouw perfecte leren tas bij Arrigo

Onze tassen dames pagina op onze website is goed gerangschikt op het soort tas en op kleur. Daarnaast kun je onze filters gebruiken om je selectie kleiner te maken. Naast een ruime sortering lederen tassen hebben wij ook bijpassende leren portemonnees en leren dames riemen, combineer je donkerbruine schoudertas van buffelleer met eenzelfde soort portemonnee of pasjeshouder. Arrigo heeft voor elke vrouw de perfecte tas, vele soorten en maten, met een klep of rits, met een vak voor je tablet, zonnebril of telefoon. Multifunctionele tassen zoals een rugtas die je ook als schoudertas kunt gebruiken of een portemonnee tasje wat je als schoudertasje of als losse portemonnee kunt gebruiken, handig!

Bestel jouw perfecte tas op Arrigo.nl

Heb je jouw perfecte leren tas gevonden dan gaan wij direct aan de slag om hem zo snel mogelijk gratis bij jou thuis te bezorgen. Mocht je nog vragen hebben dan horen wij dat graag en aangezien wij altijd bezig zijn om onze website beter te maken horen wij ook graag jouw opmerkingen en suggesties over onze website zodat wij onze webshop beleving kunnen verbeteren.