Veel schoenen? Berg ze op in een schoenenkast!

Er zijn een aantal dingen waar een vrouw nooit genoeg van kan hebben. Een van die dingen is…..schoenen! Heel veel schoenen. De droom van bijna iedere vrouw. Hoge laarzen, cowboylaarzen, enkellaarzen, sneakers, pumps. Oh en natuurlijk zomerschoenen, slippers en ga zo maar door. Waarschijnlijk passen die schoenen niet allemaal in de hal. Dure schoenen ga je natuurlijk niet onder in je kledingkast stoppen. Maar gelukkig is daar de schoenenkast! Een handige manier om schoenen overzichtelijk op te bergen. Maar wat is een handige schoenenkast? Hieronder vind je enkele inspiratiebronnen.

De schoenenkast

Voordat je een schoenenkast kunt kopen, moet je jezelf afvragen wat je graag zou willen hebben? Wil je een gesloten of een open schoenenkast? Wil je alleen je mooiste exemplaren opbergen of zoveel mogelijk schoenen? Waar komt de kast te staan en is hier genoeg ruimte voor? Wanneer je antwoord hebt op deze vragen wordt het een stuk gemakkelijker om een schoenenkast aan te schaffen.

Open kasten

Bij Emob vind je een ruim assortiment aan schoenenkasten. Wil je je mooiste schoenen bij elkaar zetten en combineren met je mooiste accessoires? Kies dan voor de Vestiaire Anderson met 9 dubbele haken & 3 legplanken. Deze kast is ideaal om je hoeden, sjaals en tassen aan te hangen in combinatie met je mooiste of meest gebruikte schoenen. Wil je liever heel veel schoenen kwijt in één rek? Kies dan voor de Set van 2 stapelbare schoenrekken Alvin. Deze kast biedt ruimte voor 32 tot 40 paar schoenen. Dat ruimt lekker op!

Opbergen in een gesloten kast

Houd je graag van rust in een kamer? Kies dan voor een gesloten kast. Je kan veel schoenen opbergen in de kast zonder dat het onrust geeft. Deurtjes dicht, en de kamer ziet er meteen een stuk netter uit. Een gesloten kast is ook ideaal voor in de hal onder de kapstok. Emob heeft ook een groot aanbod gesloten schoenenkasten. Kijk op Emob.nl en laat je inspireren!