Tips om de leukste sieraden te maken

Sieraden en sieraadonderdelen vind je bij de kralengroothandel van de Benelux: Betaalbarekralen. Laat je inspireren door de vele inspiratiesets, video’s en blogs om zelf de leukste sieraden te maken.

Onder het kopje inspiratiesets op onze website vind je drie keer per week nieuwe inspiratie voor het maken van de leukste oorbellen, kettingen, armbanden, enkelbandjes en sleutelhangers. Kies een setje naar keuze uit en daarbij vind je naast alle benodigdheden ook een begeleidende tekst om je op weg te helpen.

Wil je een meer uitgebreide uitleg voor het maken van sieraden? Bekijk dan eens een van onze vele blogs. Naast een halfjaarlijks terugkerend trendrapport vind je hier ook diverse blogs met uitleg over het maken van sieraden. Een voorbeeld hiervan is het blog over onze DQ sleutelhangers met maritiem koord. Hier wordt stap voor stap, aan de hand van foto’s en tekst, uitgelegd hoe je deze prachtige sleutelhangers maakt. Naast deze uitleg worden er ook tips gegeven, zoals diverse do’s en don’ts.Naast inspiratiesets en blogs biedt sieraden groothandel -Betaalbarekralen- diverse DIY video’s die je op weg helpen om de leukste sieraden te maken. In de video wordt handig weergegeven welke benodigdheden de DIY behoeft en onder de video vind je alle producten die gebruikt zijn om dit sieraad te maken. Zo kun je meteen aan de slag!

Mocht je na deze inspiratie nog steeds vragen hebben omtrent het maken van sieraden, dan kun je altijd contact met ons opnemen via onze social media kanalen of klantenservice. Veel plezier met sieraden maken!