TENA Verbanden

TENA heeft een zeer uitgebreid assortiment ontwikkeld op het gebied van verbanden met een goede bescherming van licht tot zwaar urineverlies. Al deze TENA Verbanden zijn speciaal ontwikkeld voor vrouwen. De incontinentieverbanden zijn ideaal voor gebruik op momenten dat u onverwachts van urine zou kunnen verliezen. Denkt u hierbij aan urineverlies bij het sporten doordat u kracht moet zetten, maar ook een hoest- of lachbui. Door het gebruik van een TENA Verband kunt u zich op dat soort momenten goed beschermd voelen.

Assortiment
Het assortiment van de TENA Verbanden is zeer uitgebreid. De verbanden zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en lengtes. Dit zodat u altijd een verband kunt uitzoeken wat zich het beste zal voegen naar uw lichaam. Geen lichaam is hetzelfde, hoe fijn is het dan om meerdere mogelijkheden te kunnen hebben. Ook zijn er verschillende kleuren verbanden beschikbaar zodat u het verband kan aanpassen aan de kleur van uw outfit en niet andersom. Tenslotte zit er bij de verbanden een duidelijk verschil in absorptievermogen. Alle verbanden hebben een goed absorptievermogen maar afhankelijk van uw urineverlies, kunt u een bewuste keuze maken voor een passend verband.

Odour control
Alle verbanden beschikken over een odour control. Dit betekent dat alle geurtjes ingesloten in het verband blijven. U hoeft zich nooit ongemakkelijk te voelen over een mogelijkheid dat iemand anders zal ruiken dat u te kampen heeft met urineverlies. Ook wordt het vocht diep in het verband gesloten. Dit zorgt ervoor dat dit weg wordt gehouden bij uw huid en u een droog, fris en comfortabel gevoel zal ervaren op het moment dat u gebruik maakt van deze TENA Verbanden. Deze verbanden zijn een uiterst goede keuze voor dagelijks gebruik en bij veel winkels verkrijgbaar. U hoeft niet direct naar een apotheek om deze verbanden te kunnen kopen. De meeste drogisten kunnen u hier ook mee van dienst zijn.