Staycation: Je tuin als thuisbasis

Ga jij niet op vakantie, maar wil jij wel een fijne vakantie vibe in je tuin ervaren? Maak van je tuin een thuisbasis en plof heerlijk op je loungebank of je andere tuinmeubelen en geniet! Wil je weten welke loungebank ideaal is of welke tuinmeubelen je écht moet aanschaffen voor je staycation? Lees dan deze blog en voor je het weet lig jij heerlijk te genieten op je loungebank en is je tuin een heerlijke thuisbasis geworden.

Loungebank of andere tuinmeubelen?

Eerlijk is eerlijk, een loungebank is toch wel het ideale tuinmeubel om heerlijk te genieten tijdens je staycation. Met een loungebank kan je eigenlijk alle kanten op. Je kunt met je visite op je loungebank zitten borrelen of heerlijk onderuit gezakt op je loungebank genieten van de hapjes op je loungetafel. Heb je een luie dag? Ga dan heerlijk op je loungebank liggen met een goed boek. De loungebank is overal geschikt voor. Zie je een loungebank toch niet zo zitten? Kijk dan eens naar andere tuinmeubelen. Je hebt bijvoorbeeld tuinmeubelen die bestaan uit een diningtafel met diningstoelen of een low diningtafel met low diningstoelen. Ben je op zoek naar hippe tuinmeubelen? Denk dan eens aan een mooie hangstoel, een mooie hangmat of een lekker ligbed. Met die tuinmeubelen kom jij je staycation wel door!

Creëer het echte vakantiegevoel
Wat natuurlijk echt niet mag ontbreken in je tuin wanneer je het vakantiegevoel wil ervaren, is een zwembad. Zet een zwembad neer zodat je af en toe vanaf je loungebank even wat verkoeling kunt zoeken. Bedenk waar jij nog meer een vakantiegevoel van krijgt en haal dat naar je tuin. Leg bijvoorbeeld wat vrolijke, zomerse kussentjes in je loungebank of op je andere tuinmeubelen. Hang wat leuke verlichting op en plaats een mooie parasol voor de nodige schaduw in je tuin.

Zeg het met muziek

Wanneer je je tuin hebt ingericht voor je staycation, is het tijd om heerlijk te genieten en te ontspannen. Dit maak je helemaal af met de juiste muziek. Ga jij graag op vakantie naar de Cariben of juist naar Frankrijk? Pas hier je muziek in de tuin op aan en jij waant je in je achtertuin compleet op vakantie.