Schoudertassen van Arrigo Lederwaren

Een schoudertas is van oudsher een modeaccessoire, door de jaren heen zijn er veel verschillende stijlen geweest zoals de felle kleuren in de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw. Of de gothic en grunge stijlen in de jaren 90. Bij Arrigo vind je vele stijlen schoudertassen, van casual tot bohemien tot countrylook, voor iedereen de perfecte schoudertas. 

Vind jouw perfecte leren schoudertas vandaag

Op onze website vind je een ruime keuze aan schoudertassen van echt leer. Met de filters aan de linkerkant op onze website kun je een keuze maken door te selecteren op kleur of soort leer. Buffelleer heeft door de behandeling van het leer een ruige uitstraling en is verkrijgbaar in zwart, donkerbruin en lichtbruin, rundleer is zachter en verkrijgbaar in meer kleuren. Is je bestelling 50 euro of hoger dan is het verzenden gratis, is je bestelling 100 euro of meer dan is je bestelling gratis en krijg je ook nog eens een gratis leren sleuteltasje! Als je vragen hebt kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor advies.

Voor iedereen de perfecte schoudertas

Wat wil je allemaal meenemen in je tas? Voordat je jouw schoudertas gaat bestellen is het goed om te bedenken wat je allemaal wilt meenemen de juiste maat tas te kiezen, neem je een laptop mee? Of boeken? Of alleen je zonnebril en portemonnee? Wij hebben vele verschillende soorten schoudertassen, van kleine portemonnee tasjes, grote shoppers, crossbody tassen en alles er tussenin.

Arrigo schoudertassen gaan jarenlang mee

De kwaliteit van onze tassen is uitstekend, Arrigo Lederwaren is producent en leverancier van schoudertassen en daardoor kunnen wij altijd de laagste prijs hanteren, goedkoper ga je je tas niet vinden. Bij normaal gebruik gaan onze schoudertassen jarenlang mee, veel onderhoud hebben onze tassen niet nodig, een keer per jaar licht invetten met leervet of leer crème is voldoende voor jarenlang plezier. Mocht je tas nat worden laat hem dan langzaam drogen en niet bij een hittebron.