Potlood, poeder of gel? Welke wenkbrauw tools u eigenlijk zou moeten gebruiken

De wetenschap vertelt ons dat onze wenkbrauwen het belangrijkste deel van ons gezicht zijn. Schoonheidsexperts vertellen ons dat ze ook de meest uitdagende functie zijn om goed te krijgen, omdat ze de enige make-up zijn die je altijd draagt. Dit is zojuist ingewikkeld geworden.

Het scala aan temmende en perfectionerende wenkbrauwproducten ontbreekt zeker niet, maar het kan nog steeds moeilijk zijn om een ​​evenwichtige, symmetrische look te krijgen. Van de boog tot de vorm en volheid van wenkbrauwen, er zijn een groot aantal zorgen als het gaat om het verzorgen ervan, en laten we eerlijk zijn, beslissen tussen de verschillende soorten hulpmiddelen – en niet minder uitzoeken wat u zou moeten gebruiken – is buitengewoon overweldigend. Er zijn potloden, markers, poeders, gels, getinte gels, borstels, kammen, scharen, oh my!

Dus waar te beginnen? We hebben experts gevraagd om de basisprincipes van veelgebruikte wenkbrauwgereedschappen vast te leggen, zodat u precies weet hoe en wanneer u ze moet gebruiken – of uw bogen nu dik, dun, licht, donker of iets daartussenin zijn. Verderop analyseren we de beste wenkbrauwhulpmiddelen voor Insta-waardige wenkbrauwen. “

Wenkbrauwpotlood

Waar het voor is:

Je kunt allerlei soorten producten gebruiken om je wenkbrauwen met kleur te vullen, maar er zijn er maar weinig die de haarachtige precisie van een potlood bieden – ongeacht wat voor soort bogen je van nature hebt. Ik heb elk wenkbrauwproduct geprobeerd, en het enige type product dat ze realistisch vult, is een zacht, wasachtig potlood.

Dit is de reden waarom de meeste experts zullen zeggen dat potloden het meest essentiële wenkbrauwproduct zijn dat je bij de hand hebt. Ze zijn geweldig omdat je je wenkbrauwen kunt definiëren en je intensiteit gemakkelijk kunt vergroten of verkleine, voegt visagiste Kirin Bhatty eraan toe. Ze noemt het The Browgal wenkbrauwpotlood als ‘het perfecte wenkbrauwproduct’.

Hoe toe te passen:

Houd die precisie in gedachten – het is de sleutel tot het correct aanbrengen van het potlood. U wilt zeer lichte bewegingen gebruiken die uw eigen wenkbrauwharen nabootsen. Wees geduldig en neem de tijd om de streken in lagen aan te brengen als je de verzadiging wilt verhogen, voor de meest realistisch ogende resultaten.

Brow poeder

Wenkbrauw poeder creëert een schaduw onder het haar van de wenkbrauwen, waardoor ze er voller, dichter en gedefinieerd uitzien.

Hoe toe te passen:

Je hebt zowel de juiste kleur als het juiste penseel nodig. Het is stevig en compact, dus het stelt je echt in staat om producten op een beknopte, gerichte manier te deponeren. Veeg gewoon een beetje poeder over je bogen, breng laagjes aan en verfijn met de borstel tot je de gewenste vorm en kleur hebt bereikt.

Maar als je eenmaal de juiste producten bij de hand hebt, laat je dan niet intimideren. Poederwenkbrauwproducten zijn het gemakkelijkst omdat je de aangebrachte hoeveelheid kunt controleren en het opruimen veel gemakkelijker is als je een fout maakt.

Brow Gel

Waar het voor is:

Het is als haarlak voor je wenkbrauwen en het is een must-have voor mensen met dikke wenkbrauwen, omdat het helpt om de haren te temmen en op hun plaats te houden voor een eenvoudige, verzorgde look. Je kunt je bogen een beetje pit geven zonder ze in te hoeven tekenen.

Hoe toe te passen:

Het is vrij onfeilbaar – je kamt gewoon de bestaande haren in de vorm van je keuze. Onze go-to-methode is afkomstig van goeroe Kristie Streicher, die adviseert om de voorkant van de wenkbrauwen omhoog te borstelen en de “staarten” van de bogen naar boven en naar buiten voor een natuurlijk ogende vorm.