Perfecte outfit voor een Date Night

Wil jij je liefde trakteren op avondje uit? Of het nu de eerste date is of de 50e, een goede outfit kiezen voor een date kan super stressvol zijn. Je wilt niet too much zijn maar wel sexy. Geen zorgen! Wij hebben een aantal tips voor je om je door deze stress heen te slepen.

De eerste optie is de Little Black Dress. Een zwart jurkje is altijd een goed idee. Het is niet voor niets dat iedere vrouw een zwart jurkje in de kast moet hebben. Voor dit soort gelegenheden is hij dus perfect. Door je outfit simpel te houden kan je de outfit stylen met een mooie schoen of accessoires. Ga voor mooie oorbellen of een statement ketting. Het is ook een trend in het najaar om hoge laarzen net onder de knie te dragen onder een jurk. Met een mooie tas of clutch is je outfit helemaal af!

Als je graag voor een wat stoerdere outfit wilt gaan, kan je ook een mooie rechte pantalon kiezen. Als je een donkere pantalon draagt, is het mooi om een rode of groene blouse erop te dragen. Als je meer een sexy outfit wilt kan je er ook een kanten body op dragen. Draag onder de pantalon mooie hakken, waardoor je benen super lang lijken. Stijl je outfit af met een mooie trenchcoat en een clutch. Zo ben je helemaal klaar voor een leuke avond!

Het is ook heel mooi om voor een lange jurk te kiezen. Maxi jurken zorgen ervoor dat je outfit meteen helemaal klaar is. Draag mooie laarzen of enkel laarsjes om te voorkomen dat het niet té wordt, maar juist wat stoerder. Draag om de maxi jurk een mooie riem om je taille te accentueren. Dit vinden mannen erg mooi. Ga hier juist voor een print of een mooie kleur. Als je voor zwart zou kiezen wordt het al snel te chique of juist saai en dat wil voorkomen.

Draag altijd iets waar jij je mooi en sexy in voelt. Als je dit kan uitstralen heb jij gegarandeerd een date met succes!