Multitasken met een Laptop kussen

Als vrouw wordt je geacht te kunnen multitasken. Mannen hebben het veel gemakkelijker, zij kunnen namelijk maar één ding tegelijk. Tenminste, zo wordt algemeen aangenomen. Of het daadwerkelijk zo is, is mij niet bekend.

In het hedendaagse bestaan wordt er wel veel van je verwacht. Werk, Sport, Sociale contacten, Familie … je wordt verwacht overal tijd voor te hebben.
Bedenkt iemand zich wel eens dat je ook eens lekker een avondje voor de televisie wilt doorbrengen? Gelukkig is er een oplossing om lekker op de bank te zitten terwijl je nog een paar zaken wilt afronden: een Laptop Kussen.

Waarom een laptop kussen?


Een Laptop kussen klinkt eenvoudig, en dat is het ook. Laptopkussens hebben een harde toplaag en zijn aan de kussenzijde gevuld met zacht materiaal. Deze simpele maar unieke combinatie maakt ze tot een handig hulpmiddel. Je kunt een laptop kussen voor op schoot gebruiken, maar ook (op oneffen ondergronden) neerzetten als dienblad of tafeltje. De ondergrond vormt zich naar het oppervlak (je schoot) waardoor het heel stabiel staa

Bijkomend voordeel is de warmte werende eigenschap van de kussenvulling. Deze bestaat uit polystyreen balletjes, die geen warmte geleiden. Een laptop geeft namelijk veel warmte af, waardoor je op langere termijn huidproblemen kunt oplopen als je de laptop steeds direct op je schoot plaatst. Het laptop kussen voorkomt dat de warmte van de laptop bij de huid komt omdat de flexibele, zachte onderzijde van het laptop kussen voor voldoende ventilatie zorgt.

Waar koop je zo’n Laptop kussen?

Kadogalerie uit Haarlem heeft een enorm assortiment Laptop kussens. Ongeveer 100 verschillende designs met verschillende kleuren kussens en mooie afbeeldingen worden in de winkel en webshop aangeboden. Bezoek de website van Kadogalerie, of ga recht op je doel af en kies je favoriete laptop kussen uit. Voor nog geen twee tientjes kun je er al een bestellen.

Alternatieven

Die zijn er nauwelijks. Je kunt een uitklapbaar tafeltje voor je neerzetten, maar die wiebelt bij de minste beweging, met als risico dat hij omvalt. Een zacht kussen zonder bovenlaag is wellicht het meest voor de hand liggende alternatief. Hier kun je wel een laptop op zetten, maar laat hem vooral niet los, dan heb je waarschijnlijk een kapotte laptop.