Manieren om de perfecte trouwring te kiezen

Je hebt de verlovingsring, nu is het tijd om de perfecte trouwring te kiezen die daarbij past en dat is niet gemakkelijk. Voordat je ‘Ja, ik wil’ tegen de perfecte trouwring zegt, lees dan eens goed door dit artikel over verschillende belangrijke factoren die je moet overwegen.

#1 Beperk jouw trouwringkeuzes

Diamanten of edelstenen, platina of goud – het beperken van jouw ringopties lijkt misschien overweldigend, maar geen paniek. Doe het gewoon stap voor stap. Begin met stijl: stel je een eenvoudige band voor of een band met versieringen? Wil je dat de ringen van je partner en die van jou bij elkaar moeten passen? Werk dit soorten vragen van tevoren uit, zodat jij je precies kunt concentreren op wat je zoekt en vervolgens kunt beginnen met winkelen.

#2 Overweeg om je ring en je banden samen te kopen

Als jij je liever laat verrassen door de verlovingsring, werkt dit misschien niet, maar als je weet welke banden bij de verlovingsring passen, kun je een beslissing nemen. Als jij bijvoorbeeld een unieke verlovingsring hebt, wil je misschien een eenvoudige band zonder poespas, terwijl een eenvoudige verlovingsring de extra sprankeling van een ludieke band met diamant nodig heeft. Denk ook na over hoe de ringen in elkaar passen. Als jij van plan bent jouw verlovings- en trouwring 24/7 naast elkaar te dragen, zoek dan naar een contour- of schaduwband die is ontworpen om in elkaar te passen met de bijpassende verlovingsring. Als jij van plan bent jouw trouwring alleen te dragen, wil je misschien een meer ingewikkelde stijl die er geweldig uitziet met of zonder jouw verlovingsring.

#3 Begin vroeg met zoeken naar dé ring

Als je eenmaal een idee hebt van wat voor soort ring je wilt, is het tijd voor het leuke gedeelte: passen! Geef jezelf minstens twee tot drie maanden voor de trouwdatum een ​​ringwinkel. Je hebt deze tijd nodig om te bladeren, prijzen te onderzoeken en ringen opnieuw te bezoeken die je opvallen. Als je je hart op een ring op maat hebt gezet, heb je waarschijnlijk nog meer tijd nodig. En onthoud: extra’s, zoals graveren, kunnen tot een maand duren.

Wil je al gaan kijken voor trouwringen Antwerpen om inspiratie op te doen? Ga dan snel eens ergens kijken en zorg ervoor dat je dé ring koopt wanneer jij dat speciale gevoel hebt en niet anders.