Leukste dagjes weg voor moeder en dochter

Op zoek naar iets leuks om met je dochter te gaan doen? Of misschien ben jij degene die op zoek is naar een leuke date met je moeder. Hoe dan ook, deze moeder-dochter ideeën voor een dagje weg zullen het brainstormproces op gang brengen! Probeer een keer per maand iets uit te kiezen om een sterke moeder-dochterrelatie op te bouwen en te behouden. Want wat is een betere manier om dit te doen dan met quality tijd samen?

Heb een spa-dag

Elke moeder en dochter verdient het om minstens één keer een hele dag te ontspannen. Een rustgevend masker, manicure en rug massage zorgen voor een gedenkwaardige dag. Je kunt een specialist thuis laten komen, of pak je sauna handdoek in voor een hele dag plezier buiten huis. Dit is het beste idee wanneer er ook nog andere kinderen of volwassenen thuis aanwezig zijn. Dan is rustig op jullie handdoeken liggen er waarschijnlijk niet bij!

Ontdek een nieuwe stad

Je kunt het vliegtuig pakken naar een ander land, maar waarschijnlijk heb je hier niet even de tijd of het budget voor. Gelukkig is de kans klein dat je alle steden in Nederland al hebt ontdekt. Pak de auto of en openbaar vervoer voor een volle dag verkennen in eigen land!

Ga shoppen

Iedere vrouw is er gek op, dus jij en je moeder waarschijnlijk ook. Sla het shoppen met je vriendinnen een keer over en ga met je moeder of dochter op pad. Een middagje winkelen en een lekker terrasje erbij pakken zal voor een middag vol plezier zorgen.

Picknicken

Pak een picknicklunch in (of koop een heerlijk broodje bij een plaatselijke winkel) en zoek een mooi plekje buiten. Breng samen tijd door met eten, kletsen, lezen of neem een bordspel mee!

Volg samen een schilderles

Word kunstzinnig en doe samen een schilder- of knutselles. Je zult het geweldig vinden om elk van jullie unieke perspectieven tot leven te zien komen op het canvas.