Helemaal hot! De persoonlijke naamketting

Hij is weer helemaal terug van weggeweest! Waar hij vroeger wel eens als een tikkeltje Sjonnie & Anita werd beschouwd, is de naamketting nu helemaal hot en happening. Deze super trendy ketting zien we steeds vaker voorbij komen bij de celebs in binnen- & buitenland. Ook de influencers op het web worden regelmatig met een toffe naamketting gespot. Wij begrijpen wel waarom! Dit is waarom ook jij deze persoonlijke ketting wil dragen..

Allereerst, het is natuurlijk een supertof accessoire dat iedere outfit compleet maakt. De naamketting past overal bij, omdat hij zo ontzettend persoonlijk is. Een fancy diner of simpelweg de kids van school halen; deze naamketting is geschikt voor iedere gelegenheid. Hoe dat komt? Je kunt de ketting geheel naar eigen smaak samenstellen. Denk bijvoorbeeld al aan de kleur, draag je het liefst .925 sterling zilver, verguld goud of verguld rosé goud? Ook de lengte van de ketting en het lettertype kun jij zelf bepalen. Maak het zo subtiel strak of juist vrolijk sierlijk; hierdoor is iedere ketting uniek & heeft niemand er eentje als die van jou!

Nu heb jij vast al een naam voor om je eigen hals in gedachten. Veel mensen kiezen ervoor de naam van hun partner of kind(eren) in een ketting met naam te verwerken. Wat zullen de kids trots zijn wanneer je hun namen in een ketting verwerkt! Tips aan papa’s; verras mama met een prachtige naamketting met daarin de namen van jullie kroost.

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen je eigen naam of initialen in een persoonlijke ketting te verwerken. Een derde optie is om de ketting te dragen ter herinnering aan een overlede dierbare. Zo draag je deze persoon nog altijd op je hart, een sieraad van onschatbare waarde!

Ook onder de kleintjes wint deze naamketting het aan populariteit. Steeds meer jonge kids maken de blits met hun eigen naam om de hals. Hoe gaaf is het wanneer je hen kunt verrassen met een prachtig juweel als verjaardagscadeautje? Sowieso is deze ketting ontzettend geschikt als cadeautje, aan jezelf of aan een ander. Een persoonlijker cadeautje kunnen wij haast niet bedenken!