Gezonder leven? Start een detoxkuur met gembershots

Wellicht zit je niet lekker in je vel of merk je dat jouw lichaam niet in de beste conditie is. Starten met een gezonde levensstijl is altijd aan te raden: door gezond te eten en genoeg te bewegen ervaar je dat je veel beter in je vel zit. Maar hoe kun je jouw negatieve balans doorbreken en een frisse start maken? Een detoxkuur met gembershot is een van je mogelijkheden. Hier lees je hoe deze kuur het verschil kan maken.

Dit moet je weten over de detoxkuur

Een detoxkuur heeft als belangrijkste doel het ontgiften van het lichaam. Door al het eten en drinken dat je lichaam dagelijks te verwerken krijgt, heeft het soms nauwelijks tijd om zich te richten op het afvoeren van afval- en gifstoffen. Dit zorgt ervoor dat je je niet goed of fit voelt. Tijdens een 5 dagen detoxkuur ga je gedurende 5 dagen alleen sappen drinken. Je lichaam krijgt hierdoor meer rust en tijd om zich te ontdoen van afvalstoffen. Onder andere door het drinken van gembershots gaat je lichaam zich ontgiften. 

Dit brengt de nodige voordelen met zich mee. Je bent energieker, je huid verbetert zichtbaar en je hebt een betere nachtrust. Het is ook mogelijk om te starten met een 3-daagse sapkuur. Je krijgt de juiste hoeveelheid sappen thuis geleverd zodat je hier meteen mee kunt starten.  Dit maakt het extra makkelijk om de stap te maken: het kost je nauwelijks moeite!

Reset je lichaam met een sapkuur

Het volgen van een detox sapkuur zorgt ervoor dat je jouw lichaam als het ware gaat resetten. Je kunt de kuur dan ook zien als een nieuwe start voor een gezonde levensstijl. En wanneer je goed voedsel combineert met genoeg beweging en zo min mogelijk alcohol en koffie ben je in staat om het beste uit jezelf te halen.