Ga voor een harde koffer

Koffers met harde zijkanten zijn duurzaam. Je kunt ze langer gebruiken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over schade, omdat ze je inhoud beschermen tegen verplettering. De duurzaamheid van harde koffers maakt ze ook perfect voor reizen met breekbare voorwerpen zoals glaswerk of elektronica. Je hoeft je geen zorgen te maken over vuil dat het uiterlijk van je bezittingen beïnvloedt wanneer je thuiskomt van een reis, omdat ze gemakkelijker schoon te maken zijn dan zachte hoezen. Koffers met harde zijkanten kunnen gemakkelijk op elkaar worden gestapeld, wat betekent dat het minder ruimte in beslag neemt als je van plan bent meer dan één koffer mee te nemen op vakantie.

Een koffer kiezen

Controleer de beperkingen van de luchtvaartmaatschappij op de grootte. Veel luchtvaartmaatschappijen stellen maximale afmetingen vast voor handbagage en accepteren mogelijk geen lading die deze limieten overschrijdt. Het is logisch om de website van je favoriete luchtvaartmaatschappij te controleren of een ticketbalie te bezoeken als je op de luchthaven bent. De regels van luchtvaartmaatschappijen zijn vaak vrij streng. Het is essentieel om bij het kiezen van een koffer rekening te houden met de verhoudingen, het gewicht en de capaciteit. Dit is vooral belangrijk voor gezinnen die samen reizen en die misschien twee kleinere tassen willen in plaats van één grote. Ga voor de beste deals naar onze online winkel en koop nu je travelbags.

Zorgvuldig kiezen

Controleer of je bagage niet te zwaar is voordat je iets anders aanschaft, zoals wielen of handvatten. Het kan extra kilo’s toevoegen aan wat misschien al te zwaar is als het eenmaal gevuld is met kleding of voedsel. Houd er rekening mee dat dingen als stroomkabels en andere gadgets nog meer gewicht kunnen toevoegen. Vergeet toiletartikelen en andere benodigdheden niet. Probeer het niet te vol te proppen als je spullen verpakt zijn in noppenfolie of glazen potten. Daardoor zouden je spullen kapot kunnen gaan. Bij het kiezen van een koffer moet je rekening houden met de beschikbare ruimte in je auto of vliegtuig cabine.