Experimenteren met speeltjes

Er is geen betere tijd om te gaan experimenteren met speeltjes dan deze. Nu je vaker thuis bent en dus meer tijd moet doden, is het helemaal geen verkeerd idee om eens heerlijk te gaan experimenteren met erotische artikelen. Dit kan natuurlijk in je lekker eentje zijn, maar des te spannender is om je partner hierbij te betrekken. Door nieuwe dingen te ontdekken in de slaapkamer zal je merken dat je handelingen gaat meemaken waarvan je het bestaan niet af wist. Hierdoor verbeter je direct je seksleven en zal je in lengte van jaren nieuwe trucjes hebben om jezelf of je partner zijn of haar hoofd telkens weer op hol te brengen. Oke, de kans bestaat dat je nu denkt. He, dit is wellicht het proberen waard, maar waar begin ik? Gelukkig helpen wij je op weg met een aantal leuke ideeën en geven we je tips om hoe te beginnen.

Ik ben geïnteresseerd in een seksspeeltje, wat nu?

De eerste stap is al genomen, je staat namelijk ervoor open om een beter seksleven te hebben. Stap 2 is het vinden van een geschikt seksspeeltje die op je lijf geschreven is. Hiervoor kan je een sexshop bezoeken. Zo krijg je direct een indruk van wat er zoal te verkrijgen is en kan je meteen je gewenste seksspeeltje bestellen. Bij de betere online sex shop is het gewoon “vandaag besteld, is morgen in huis”. Dus het verbeteren van je seksleven kan morgen al beginnen. Als je alleen bent is het natuurlijk lekker makkelijk. Je hoeft geen rekening te houden met de wensen van een partner. Je eigen erotisch genot staat bovenaan. Heb je wel een partner? Dan kan je hem of haar erbij betrekken, maar misschien wel leuker is om je partner te verrassen. Misschien weet je wel een fantasie of denk je iets te weten wat hij of zij op prijs zal stellen. Met deze ideeën kan je op zoek gaan naar speeltjes in een sexshop. Vergeet voor inspiratie vooral niet te kijken naar de zogenaamde koppel seksspeeltjes. Dit zijn dus seksspeeltjes speciaal gemaakt voor hete stelletjes.

Experimenten met nieuwe vormen van seks

In je seksuele ontwikkeling moet er ruimte zijn voor het uitproberen van nieuwe vormen van seks. Zo hebben de afgelopen jaren heel veel mensen geëxperimenteerd met BDSM of onderdelen van BDSM. Denk aan het gebruik van een zweepje, een spannend rollenspel of het gebruik van handboeien tijdens de seks. Al deze erotische attributen zijn gewoon te vinden in een sexshop. Iets compleets anders is anale stimulatie. Wist je dat veel vrouwen, maar ook mannen openstaan om hiermee te experimenteren. Dit hoeft natuurlijk niet meteen heel extreem te zijn, want je kunt bijvoorbeeld met een anaal dildo vele kanten op. De anaal dildos zijn dan ook beschikbaar in kleine afmetingen en er is zelfs een speciale beginners anaal dildo. Dus hop, gooi de schroom van je af, bezoek een sexshop en duik lekker het bed in voor een heerlijk potje erotiek.