Een nieuwe website op de erotische markt

Een nieuwe generatie van seksspeeltjes, goedkoop, veilig en snel geleverd. Dit is de huidige stand van zaken. Daar waar vroeger nog donkere steegjes en goedkope neon verlichting gebruikt werden om de ‘intieme koopjes’ in te slaan is echt ver verleden tijd. Een vibrator kopen is nu echt andere koek geworden.

Met de opkomst van nieuwe grote merken in de sextoys business zoals Satisfyer, met de Satisfyer Pro 2 en We Vibe is het tegenwoordig hip om zelf eentje, het liefst meerdere maar goed, te bezitten om te kijken wat de Fuzz is All About. Even zoeken op google en een korte prijsvergelijk leidt me naar de online sexshop Vibies.

Ik heb iets gevonden op internet!

Ok, de winkel heb ik gevonden met de laagste prijs om een ‘We Vibe Nova 2’ Tarzan vibrator te kopen, wat nu? Moet ik alle sites zomaar vertrouwen op de gestelde service waarmee ze promoten? Even Kiyoh raadplegen voor wat winkelreviews van klanten. Hmm, een gemiddelde score van 8,9, alles wordt snel en discreet geleverd, blijkbaar ook goede service nadat ze een mevrouw kosteloos een nieuw artikel hebben toegestuurd bij sexshop Vibies.

Niet slecht voor een relatief nieuwe website voor erotische speeltjes die ik nog niet ken. Schijnbaar is een andere klant ook erg lovend over een medewerker met de naam Lester van sexshop Vibies, erg handig om te weten naar wie ik dan moet vragen als er iets is.

Het assortiment; ik zie dat ze veel producten hebben en voor zover ik kan zien het meest uitgebreide assortiment in erotische lingerie en kleding met lage prijzen. Om anale speeltjes en vibrators te kopen zie ik zowel bekende als minder bekende eigen merken met Nederlandse doosjes. Altijd goed en vertrouwd wanneer ik Nederlands zie op een verpakking bi. Check, assortiment meer dan in orde.

Omdat we toch Nederlander zijn heb ik het belangrijkste bewaard voor het laatst, namelijk de prijzen. Na 1 op 1 een paar erotische jurkjes en lingerie vergeleken te hebben, en 2 bekende vibrators van het merk We Vibe, met de bekende sponsor van FC Emmen, is de conclusie dat de prijzen significant scheelt om over te stappen. Uiteindelijk de proef op de som genomen en een bestelling geplaatst met achteraf betalen via Afterpay zodat ik geen betaalde baksteen op de deurmat krijg.

Het resultaat

Meteen na de bestelling ontvang ik keurig een bevestigingsmail en even later de track and trace informatie. Dag erna keurig het pakketje in een discreet neutrale doos ontvangen en mijn jurkje en grote vriend zitten keurig verpakt op mij te wachten. Na een korte worstel sessie met het jurkje blijkt deze toch te opportunistisch in maat tijdens aanschaf. Zucht, toch maar effe gebeld en gevraagd naar Lester en zonder problemen het jurkje omgeruild voor een plus sized erotische jurk.