Een dames riem maakt je outfit compleet

Vele soorten leer en andere materialen worden voor dames riemen gebruikt. Leer zoals buffelleer, rundleer en suède is het meest duurzame materiaal voor een riem. Een goed gekozen riem maakt je outfit helemaal af en kan een opvallend – of juist niet – accessoire voor jouw outfit zijn. Als je jouw riem op de juiste wijze draagt het ook een effect op je figuur. De meeste vrouwen hebben meerdere kleuren dames riemen in de kast, voor elke outfit, elk seizoen een andere kleur leren riem. Combineer je riem met je tas of met je schoenen of kies juist voor een contrasterende kleur om meer op te vallen. 

De keuze aan dames riemen is enorm

Soms is het lastig om de juiste riem te vinden. Het aanbod aan riemen is enorm, vele kleuren, diverse maten en vele soorten gespen. Wij hebben ons aanbod leren riemen zo overzichtelijk mogelijk gemaakt met categorieën en filters. Rode riemen, groene riemen, zwarte riemen, bruine riemen van soepel rundleer, chique suède of vintage look buffelleer van 3 cm, 3.5 cm of 4 cm breed. Verkrijgbaar in vele lengtematen en eenvoudig in te korten met het Arrigo schroefsysteem bij de gesp.

Een Arrigo dames riem voor jarenlang plezier

Van een leren dames riem kun je jarenlang plezier hebben. Om je riem soepel te houden

Kun je je buffelleren of rundleren riem een keer per jaar licht in vetten met leer crème of leervet dan blijft het leer soepel en in topconditie. Bij een suède riem is het een goed idee om de riem de eerste keer te behandelen met onderhoudsmiddel voor suède om vlekken te voorkomen.

Bestel jouw perfecte riem vandaag nog

Voordat je een riem gaat bestellen is het een goed idee om eerst je taillemaat te meten en dan met de maattabel de juiste lengte te bestellen. Arrigo riemen hebben een schroefsysteem bij de gesp. Gaatjes bijmaken in de riem is niet meer nodig. Je kunt onze riemen zonder speciaal gereedschap in enkele stappen eenvoudig korter maken. Mocht je er niet uitkomen dan kun je altijd even contact opnemen met ons voor advies.