Duurzaam spelen met PlanToys

Sinds ik moeder ben, ben ik meer informatie over producten, ingrediënten, organische producten en meer tegengekomen dan ik ooit besefte dat ze bestonden. Want als je moeder wordt, althans voor mij, begin je in een heel nieuw licht over gezondheid te denken, begin je nog meer na te denken over de toekomst van onze aarde dan voorheen, en je voelt misschien gewoon dat je begint af te brokkelen een klein beetje als je je realiseert hoeveel rotzooi er wacht op je baby, deze aarde en nou ja, jij!

Dus als het gaat om babyspeelgoed, rommel ik natuurlijk niet. Gelukkig geven merken als Plan Toys mij gemoedsrust.

Duurzame productie

Ons team is gepassioneerd door milieubewust alles en vooral ons speelgoed. We staan ​​vol vertrouwen achter onze fabrikanten, omdat we weten dat ze geweldig werk leveren in het produceren van hoogwaardige, veilige producten voor onze kinderen en dat ook doen met de aarde in gedachten.

Plan Toys is geen uitzondering. Als het gaat om duurzaamheid en speelgoedproductie, heeft PlanToys bijna elke onderscheiding die bestaat, vastgelegd. Van het gebruik van hun houtresten om energie te produceren tot het handhaven van uitstekende arbeidsomstandigheden in hun fabrieken tot een CO2-neutraal bedrijf, PlanToys behandelt de planeet, haar mensen en uw kleintjes met de grootste zorg en respect.

Duurzame materialen

Onze Plan Toys-collectie was vanaf het begin een goed idee toen we op zoek waren naar kwaliteitsvol houten speelgoed dat ook duurzaam werd geproduceerd. Onze prioriteit was ervoor te zorgen dat dit educatieve speelgoed bestand was tegen de slijtage van de deeleconomie met kinderen en dat dit speelgoed op geen enkele manier schadelijk of gevaarlijk zou zijn.

PlanToys maakt hun speelgoed van rubberhout (dat drie jaar lang niet in aanraking komt met kunstmest voordat de bomen worden gekapt) of hun handelsmerk PlanWood, een ander hoogwaardig, veilig en duurzaam materiaal. Het houten speelgoed wordt geassembleerd met niet-giftige formaldehydevrije lijm en beschilderd met organische kleurpigmenten (veilig voor baby’s en de aarde) of geverfd met oplossingen op waterbasis.

Als ouder en lid van het Meervoorkinderen team ben ik verheugd PlanToys te hebben gevonden en meer te leren over hun duurzame praktijken.