De voordelen van een congrescentrum in de natuur

Een mooi en goed congrescentrum is van groot belang voor jouw productpresentatie, symposium, congres of ander grootschalig evenement. Dat het een toplocatie is waarvan je zeker weet dat alles goed wordt geregeld heeft topprioriteit. Maar dit weten de congrescentra in Nederland ook al te goed en daarom blijven zij continue verbeteren. Dit maakt de keuze voor een ideaal congrescentrum voor jou ruimer, maar ook moeilijker. Echter zijn er slechts een paar congreslocaties in de natuur gelegen. En wij leggen je uit waarom je juist voor deze locaties moet kiezen.

Om te beginnen krijgen de gasten direct een ‘wauw’-gevoel zodra ze het terrein op rijden. Daardoor start jij direct met 1-0.

Ten tweede, hoe groot jouw congres ook is, er is nooit te weinig parkeergelegenheid. Niets is zo frustrerend voor gasten als ze nergens hun auto kwijt kunnen. Bovendien is het parkeren bij een congrescentrum in de natuur vaak gratis.

Ten derde, voor, tijdens en na het congres kunnen gasten direct in de open natuur een luchtje scheppen. Dit is rustgevend en bevorderend voor de concentratie.

Op de vierde plaats biedt de locatie veel kansen voor diverse teambuilding activiteiten. Niet alleen organiseer je een productief zakelijk congres, maar zorg je meteen voor een boost voor de sfeer op de werkvloer.

Ten vijfde, locaties in groene omgevingen staan erom bekend dat zij ook werken met streekgebonden en ‘groene’ producten. Hiervan geniet jij tijdens de lunch, diner of het ontbijt de volgende dag.

In het kort, er zijn zoveel meer voordelen waarom je zou moeten kiezen voor een congrescentrum die gelegen is in de natuur en niet voor een locatie in een stad of direct aan een snelweg.