De leukste vlaggen om mee te versieren

Vlaggen zijn een handige en makkelijke manier om een ruimte te versieren bij een speciale gelegenheid of bij een feestdag. Je hangt ze op en dan voelt de ruimte meteen meer versierd en een stuk feestelijker. Een paar vlaggen moet iedereen in huis hebben volgens ons. Hieronder zullen we je vertellen over welke vlaggen het gaat.

Regenboogvlag

De eerste vlag die we willen aanraden is de regenboog vlag. Niet alleen is dit een prachtig gekleurde vlag, maar met deze vlag kun je ook je steun aan de LGBTQ+ gemeenschap laten zien. Of je hier nu zelf onderdeel van bent of niet, het is leuk om deze vlag buiten te hangen tijdens een belangrijke dag zoals Coming Out Day of tijden Pride. Ook een leuke vlag om mee te nemen naar Pride zelf natuurlijk.

Feestelijke vlaggen

Iedereen moet feestelijke vlaggen in huis hebben. Het is namelijk een makkelijke versiering die je zo hebt opgehangen en voor allerlei feestdagen zijn er leuke vlaggen te vinden. Zo kun je feestelijke vlaggen kopen voor Moederdag en Vaderdag, maar ook voor een verjaardag of een feestdag zoals Kerstmis, Pasen, Carnaval of een geboorte. Met een feestelijke vlag heb je zo de ruimte versierd en deze kun je elk jaar weer opnieuw gebruiken.

De Nederlandse vlag of oranje vlag  

Natuurlijk kan de Nederlandse vlag niet missen in dit rijtje. Of het nu een Nederlandse vlag met rood-wit-blauw of een oranje vlag is maakt niet uit, als je maar je Nederlandse trots kan tonen met de vlag. Een Nederlandse of oranje vlag is leuk voor tijdens bijvoorbeeld Koningsdag, maar ook als je kind net geslaagd is op de middelbare school. Dan is het namelijk traditie om de Nederlandse vlag en boekentas uit te hangen. Ook is een Nederlandse of oranje vlag leuk voor tijdens het WK, EK of andere sportgelegenheid waarbij je Nederlanders wilt steunen.