De leukste sinterklaascadeaus van 2020

Supermarkten liggen weer vol met heerlijke kruidnoten, speculaasjes en schuimpjes. Dit betekent dat Sinterklaas binnenkort naar Nederland komt. Met cadeautjes natuurlijk. U bent waarschijnlijk al aan het nadenken wat u uw kleine cadeau wilt geven. Maak je geen zorgen, want in dit blogbericht laat ik je uniek Sinterklaas speelgoed zien dat perfect is voor Sinterklaas!

HOUTEN SPEELGOED

Wij van educatief speelgoed zijn grote fans van houten speelgoed. Dus daar beginnen we ook mee! Het is milieuvriendelijk, veel beter voor het milieu dan plastic speelgoed. Bovendien gaat het lang mee en stimuleert het de fantasie van je kleintje. Om deze redenen hebben wij een ruim assortiment aan houten speelgoed voor je!

KEUKEN EN KEUKENAPPARATUUR

Goed nieuws voor alle kleine keukenprinsen en -prinsessen! Wij hebben een zeer ruim assortiment aan houten keukenspeelgoed. Laat je kleintje de lekkerste maaltijden bereiden in de houten speelkeuken. Winkel eerst met een houten kar. Deze etenswaren zien er geweldig uit in een houten koelkast! Van houten eieren tot groenten … uw kind kan met elke houten traktatie de lekkerste maaltijden bereiden.

HOUTEN MUZIEKINSTRUMENTEN

Om meteen in het hout-thema te blijven. Er zijn ook leuke muziekinstrumenten van hout te koop. Geweldig om te geven als het kind van muziek houdt. Ze zijn met de hand gemaakt en verkrijgbaar in verschillende coole kleuren. Liever een ander muziekinstrument schenken? Kijk dan eens naar houten drums, maraca’s en xylofoons.

HOUTEN AUTO’S

Ook houten auto’s, treinen en vrachtwagens zijn erg leuk om te geven. Een houten karretje is altijd een goed idee voor je kleintje. Het is namelijk sterk en duurzaam.

BALLENBAK

Je hoeft je huis niet uit om naar een indoor speelparadijs te gaan, want je creëert er gemakkelijk een thuis. Er zijn namelijk fantastische ballenbakken te koop voor eindeloos speelplezier. De ballenbakken zijn verkrijgbaar in verschillende toffe kleuren en dessins die mooi passen bij het interieur. De ballenbakken zijn gemaakt van foam zodat je kleintje lekker kan rollen, duiken, spelen of relaxen. Ondertussen zorgt het spelen in de ballenbak voor een goede oog-handcoördinatie en een optimale prikkeling van de zintuigen. Wat betreft de ballen, u kunt hun eigen kleuren kiezen op basis van uw smaak. Hoe goed is dat? Voor extra speelplezier kunnen kinderen met een houten glijbaan in de ballenbak glijden.