De leukste persoonlijke cadeaus voor kersverse ouders

Als je vrienden, kennissen of iemand uit je familie net een kindje hebben gekregen, wil je graag een leuk origineel cadeau geven. Maar dit is niet altijd makkelijk om te verzinnen. Je wilt het graag persoonlijk maken en iets geven waar ze later ook nog iets aan hebben. Wij hebben een paar tips voor jou om een leuk origineel cadeau te geven. Het is immers super bijzonder een eerste baby’tje (en natuurlijk de tweede en derde ook 😊)

Gepersonaliseerde groeimeter

Ze groeien natuurlijk als kool en het is ontzettend leuk om dit bij te houden. Hoe kun je dit doen? Met een groeimeter. Dit is een super leuk origineel cadeau om te geven waar de ouders en het kind nog jarenlang plezier van zullen hebben. Je kunt een gepersonaliseerde groeimeter met naam of geboortedatum kopen bij Goedgemerkt. Je hebt keuze uit veel verschillende ontwerpen en het leuke aan deze groeimeters, is dat ze oprolbaar zijn en je ze altijd voor later kunt bewaren.

Gepersonaliseerde stickers

Nog zo’n leuk idee zijn gepersonaliseerde naam stickers. Niet alleen heel handig omdat je er zo voor zorgt dat alle spullen van je kindje goed gemerkt zijn en niet verwisseld zullen worden met de spullen van een ander kindje, maar het is ook nog eens heel erg leuk voor de kleine zelf. Want wie wilt er nu geen gepersonaliseerde stickers met zijn/haar naam erop?

Zelf gemaakt kledingstuk of kussentje

Ben jij handig, kun je goed breien of naaien? Maak dan zelf een leuk accessoire of kledingstuk voor de kleine. Origineler dan dit kan bijna niet. Veel kraamouders vinden dit ook heel erg bijzonder om te krijgen.

Een sieraad met initiaal of naam

Wil je graag iets blijvends geven, koop dan twee armbandjes, een voor moeder en een voor dochter met de initiaal van elkaar. Je kunt ook voor de ouders een armband kopen met het initiaal van de kleine of de naam in de armband.

Met deze cadeaus kun jij de plank zeker niet misslaan! Veel plezier met het maken van je keuze!