De leukste cadeaus voor een nieuwe moeder

Is je vriendin of misschien je zus voor het eerst zwanger? Gefeliciteerd! Het is een nieuw, onbekend, spannend en leuk hoofdstuk in haar leven. Daarnaast is dit ook een nieuw hoofdstuk in jouw leven! Je wordt tante en je maakt samen nieuwe dingen mee. Je hebt een tijdje geleden gehoord dat ze zwanger is en wilt haar natuurlijk verrassen met een hoop cadeaus en een hoop leuke dingen. Zoals je waarschijnlijk opgemerkt hebt zijn er een hoop dingen waar je uit kunt kiezen. Van leuke tripjes maken met de baby en met elkaar naar praktische cadeaus die lange tijd meegaan. Hoe kun je de leukste cadeaus geven met een persoonlijk bericht die ook praktisch zijn?

Een cadeau voor de moeder

Er zijn verschillende manieren waarop je haar kan verrassen. Denk bijvoorbeeld aan een mooie Michael Kors tas die ze kan combineren met haar kinderwagen of een mooie clutch die ze kan dragen wanneer ze weer voor het eerst uit gaat. Wil je liever een persoonlijk cadeau geven? Kijk dan eens naar het personaliseren van tassen en accessoires. Bijvoorbeeld elkaars initialen laten graveren of hetzelfde cadeau in een andere kleur kopen voor jezelf zodat je kunt afwisselen. Je kunt het zo gek maken als je wilt! Je kunt er ook een mooie brief bij meegeven met handige tips die je hebt opgezocht hoe je als nieuwe moeder de eerste paar weken zult beleven en wat het beste voor jezelf is om te doen.

Een cadeau voor de baby

Behalve een cadeau voor de nieuwe moeder kan het cadeau voor de pasgeboren baby niet ontbreken. Er zijn enorm veel cadeaus waar je uit kunt kiezen wanneer je een cadeau uitzoekt voor een pasgeboren baby. Denk aan praktische cadeaus die de baby lang kan gebruiken zoals een speen of knuffel van Little Dutch of schattige outfits die ze de eerste paar weken kan dragen. Baby’s groeien de eerste maanden enorm snel waardoor veel kleding maar een paar keer gedragen kan worden.

Je kunt ook een cadeau combineren zoals een outfit kopen voor de pasgeboren baby en voor de moeder. Zo kunnen ze elkaar matchen. Wat je ook kunt doen is een babyboek halen waarin de nieuwe moeder het eerste jaar alles kan opschrijven en foto’s en video’s kan delen. Dit is later leuk om terug te kijken voor zowel de nieuwe moeder als voor de pasgeboren baby.