De ideale meisjeskamer

Elk meisje is anders en heeft verschillende persoonlijkheidskenmerken. Stoere, echte meiden, sportmeisjes, etc. Elk meisje heeft haar eigen wensen. We helpen je graag met het creëren van de perfecte kamer voor een meisje.

Kies een startpunt

Kies iets met je dochter waar ze absoluut dol op is. Het kan van alles zijn: haar favoriete dier, kleur, hobby of sport. Door een thema aan een kamer toe te voegen, creëer je een eenheid die je tot in het kleinste detail kunt realiseren. Passende dekbedovertrekken, kussenslopen, wanddecoratie of verduisteringsgordijnen zijn allemaal in orde. De implementatie van het onderwerp is het uitgangspunt voor de verdere inrichting van het pand.

Speel met kleuren

Wanneer een thema is gedefinieerd, kunt u een kleurenpalet maken. Laat uw kind hier iets over zeggen! Uiteindelijk is zij het die het grootste deel van haar tijd in haar doorbrengt. Is je kind een creatief wonder? Stimuleer deze eigenschap natuurlijk door de kleuren die bij het thema passen te overladen!

Denk vooruit

Een kleuterschool versieren is een blik in de toekomst. Als uw kind nog geen tafel nodig heeft omdat hij nog geen huiswerk heeft, kan dat binnen een paar jaar veranderen. Bedenk dus welke meubels nodig zijn en welke weggelaten kunnen worden. Teken een foto van de kamer en schets de meubels. Na vooraf te hebben bepaald waar de meubels komen te staan, kom je achteraf geen onverwacht ruimtegebrek tegen.

Slaap lekker

Het belangrijkste doel van de slaapkamer is natuurlijk om te slapen. Een goede nachtrust is essentieel voor de ontwikkeling, concentratie en gezondheid van uw kind. Een goed bed mag hier niet ontbreken. Probeer de matrassen samen in de beddenwinkel en kies de matras die uw kind het leukst vindt. Een donkere kamer is ook belangrijk voor een goede nachtrust. Zorg er daarom voor dat je kamer goed verduisterd is met de juiste gordijnen. Houd hier ook rekening met het thema en je kleurenpalet!