De beste kerstdorpen merken van dit moment

De beste kerstdorpen merken van dit moment

Als jij van de kerst echt iets speciaal wilt maken, is een kerstdorp de manier om het te doen. Vooral onder verzamelaars is dit een geliefde activiteit, maar je hoeft geen verzamelaar te zijn om plezier te halen uit deze activiteit. Je bepaalt zelf hoe groot of klein je jouw kerstdorp houdt. Zo kun je kiezen voor enkele kersthuisjes, maar er zijn ook genoeg verzamelaars die hun zolderkamer hebben omgetoverd tot een compleet kerstdorp. Je zou het zelfs als een kerststad kunnen bestempelen, zo groot zijn de verzamelingen soms. Hieronder vertellen we je meer over een aantal van de beste kerstdorpen merken van dit moment, zoals Lemax en Luville.

Lemax kerstdorpen

Lemax behoort al jaren tot de toppers op het gebied van kersthuisjes. Volgens vele kenners is dit zelfs het bekendste merk van dit moment op dit gebied. De uiteenlopende soorten kersthuisjes van dit merk stellen je in staat om een uniek kerstdorp op te bouwen. Er is voor ieder wat wils. Zo kun je echt een eigen kerstdorp creëren. Het is ook mogelijk om je dorp rondom een thema op te bouwen. De keuze is geheel aan jou.

Luville kerstdorpen

Met kerst is het ontzettend leuk om een eigen kerstdorp op te bouwen. Luville kan je hierbij helpen. Ook Luville behoort tot de bekendste merken op dit vlak van dit moment. Elk Luville kersthuisje is weer iets bijzonders. Je kunt je eigen dorp verschillende secties geven, wat deze eigen creaties tot leven laat komen. De thematische dorpen hebben een eigen Europese look. De liefhebber zal genieten.

Maak de kerst nog leuker

De variatie op het gebied van kersthuisjes is haast ongekend. Hierdoor is het mogelijk om als verzamelaar een uniek kerstdorp op te bouwen met een geheel eigen smoel. Zo maak je de kerst nog kleurrijker en vrolijker. Merken als Lemax en Luville helpen je hierbij.