Bloemen bezorgen

Misschien ben jij iemand die blij wordt van bloemen. Dan begrijp jij ook hoe je iemand anders blij kunt maken met bloemen. Veel moeders worden in ieder geval blij van een boeket bloemen. Daarom kun je kiezen voor bloemen bezorgen Moederdag. Dat is natuurlijk niet het enige moment dat je bloemen kunt geven. Ook kun je je moeder bloemen verjaardag geven. Of natuurlijk heel iemand anders die jarig is. Het hoeft niet eens je eigen moeder te zijn om een bloemetje met Moederdag cadeau te doen.

Er is altijd een reden om iemand bloemen te geven. Bijvoorbeeld bij een nieuwe woning of nieuwe baan, bij het behalen van een diploma of rijbewijs of iets anders dat gevierd mag worden. Zelfs als er niets te vieren is kan een bloemetje iemand opbeuren of blij maken. 

Verse bloemen door de brievenbus

Bloemen worden vers bezorgd via de brievenbus. Dat klinkt misschien wat ongeloofwaardig, maar daar is natuurlijk over nagedacht. De bloemen komen direct bij de kweker vandaan en gaan in speciaal folie naar de ontvanger. Zo blijven de bloemen vers. Het folie zorgt namelijk dat ze beschermd zijn voor het vervoer en daarnaast dat ze genoeg zuurstof krijgen om in leven te blijven, maar niet door te groeien. Als de ontvanger het boeket opent, zijn de bloemen dus nog helemaal vers. Ze kunnen daarna nog zeker een week in een vaas mooi blijven staan. 

Welke bloemen kies jij?

De juiste bloemen hebben vooral te maken met de ontvanger. Misschien weet je waar je ontvanger van houdt of juist niet van houdt. Dan weet je wat voor bloemen je moet zoeken. Als je geen idee hebt, kun je in de verschillende categorieën kijken wat er mogelijk is. Rozen zijn bijvoorbeeld een populaire keuze voor Moederdagbloemen. Het maakt daarbij weinig uit welke kleur de rozen zijn.