Bier cadeaus voor mannen

Bier cadeaus voor mannen

Mannen zijn misschien wel de lastigste mensen om cadeaus voor te denken, totdat je realiseert dat veel mannen van bier houden. Dat biedt enorm veel mogelijkheden, aangezien er veel activiteiten te bedenken zijn die om bier draaien en bier in ontelbaar veel varianten beschikbaar is. Wij geven je graag wat ideetjes zodat je de volgende keer precies weet wat je die bier fan in de vriendengroep cadeau kan doen.

Een leuk proefpakket

Een van de makkelijkste cadeaus om te geven is een bier pakket. Deze kun je kant en klaar aanschaffen op allerlei plaatsen. Je kunt bijvoorbeeld een Kerstpakket kopen Breda. De bier pakketten bij bierhuis Breda bevatten bijvoorbeeld alle verschillende biertjes van Brouwerij Frontaal. Als je liever nog meer variatie hebt kan dit ook met een pakket vol verschillende biertjes van verschillende brouwerijen. Als laatste optie binnen deze categorie kun je ook zelf een pakket samenstellen met bieren die jou aanspreken.

Samen bierbrouwen

Er zijn enorm veel aanbieders van bier brouw pakketten. Deze pakketten geven je alles wat je nodig hebt om zelf bier te brouwen. Dit is ook een heel leuk cadeau om te geven. Jullie kunnen het samen brouwen en daarna samen opdrinken. Omdat er enige wachttijd zit tussen het brouwen en het drinken is het een aanrader om ook hier een paar losse biertjes bij te geven voor tijdens het brouwen.

Erop uit!

De laatste optie is om een dagje weg te gaan. Je kunt hier alle kanten mee op. Ga naar een plaatselijke brouwerij voor een rondleiding en een proeverij of zoek het wat verder met een roadtrip en misschien zelfs een nachtje weg. Er zijn overal wel leuke brouwerijen te vinden waar je samen heen kunt om biertjes te testen. Een leuk voorbeeld hiervan is Maison Leffe in Dinant. Na de proeverij duik je gezellig het plaatsje in om na te borrelen en overnacht je in een leuk hotel.