Belangrijkste redenen waarom vrouwen naar een schoonheidssalon gaan


In schoonheidssalon Oosterhout, en inderdaad in het hele land, zien we vrouwen om allerlei redenen binnenkomen. Welke motiverende factoren zorgen ervoor dat vrouwen hun salon bezoeken? Hieronder staan ​​enkele van de meest genoemde redenen waarom de dames cosmetisch werk laten doen. Merk op dat deze trends meer omvatten dan alleen de schoonheidssalons van Oosterhout en enquêtereacties uit het hele land omvatten. Bij het vinden van een kapper kunnen inwoners van Oosterhout doorgaans vergelijkbare antwoorden verwachten.

Schoonheidssalons melden dat 58% van de ondervraagde vrouwen toegaf dat ze van plan waren om hun kapsel in de nabije toekomst regelmatig te veranderen. Met andere woorden – omdat het te laat is!

Ongeveer 56% van de vrouwen beweerde het liefst het advies van hun kapper of schoonheidsspecialist in te winnen over een idee dat ze hebben met betrekking tot hun uiterlijk.

Een van de meest interessante redenen op de lijst is dit: 44% van de vrouwen veranderde ten minste één keer in hun leven uit pure verveling hun kapsel of kleur.

Zichzelf opnieuw uitvinden bleek een populaire motivator te zijn, aangezien meer dan 25% van de ondervraagde vrouwen beweerde dat dit iets was dat hen minstens één keer in hun leven naar de salon bracht.

50% van de ondervraagde vrouwen die salons bezoeken, gaan minstens één keer per maand voor regelmatig onderhoud van hun uiterlijk. Het bedrag dat aan diensten en behandelingen werd uitgegeven, steeg met ongeveer 14% toen deze trend voor het eerst rond 2007 begon aan te slaan. Vergelijk dit met Spaanse vrouwen, waar de typische kosten van een bezoek aan de spa of salon bijna €200,- per keer bedragen .

Ook in 2007 nam het aantal gezichtsbehandelingen, massages en manicures en pedicures toe met respectievelijk 50%, 38% en 28%, waardoor ze enorme favorieten zijn voor de dames.

Ongeveer 38% van de ondervraagde vrouwen beweerde dat ze meer zelfvertrouwen wilden hebben over hun uiterlijk en zich aantrekkelijker wilden voelen voor het andere geslacht.

Wat de reden ook is, vrouwen gaan graag naar de salon. Of het nu is om meer zelfvertrouwen te hebben, zichzelf opnieuw uit te vinden of gewoon omdat ze zich vervelen, er is altijd tijd voor een uitstapje naar de salon. Schoonheidssalons in Oosterhout zullen je niet veroordelen omdat je uit verveling bent langsgekomen! Deel gerust uw redenen om uzelf te bezoeken!