4 ultieme me-time momentjes

Heb jij het ook zo druk? Veel mensen vliegen van hot naar her. Werk, sporten, huishouden en dan hebben we het niet eens over je sociale leven en andere verplichtingen. Niet gek dat een momentje voor jezelf soms er een beetje bij inschiet. Dit kan juist zorgen om tot rust te komen. Plan daarom eens wat vaker een me-time momentje! We delen onze vier favoriete tips voor je ultieme me-time moment.

1. Buitenlucht

Misschien klinkt het cliché, maar een beetje buitenlucht zal je goed doen. Trek je comfi outfit aan en trek eropuit. Maak een rondje rond huis en ga lekker uitwaaien op het strand. Loop een rondje door het park of ga een stuk wandelen in het bos. Je zult merken dat je hier heerlijk tot rust komt. Daarna ben je weer opgeladen voor het alledaagse leven.

2. Koken

Iedereen is toch gek op lekker eten. Helaas schiet door de drukte uitgebreid koken er vaak snel bij in. Zeker als je alleen voor jezelf moet koken. Veel mensen kiezen in dit geval voor een snel gerecht of kant en klaar maaltijd. Heb je een momentje voor jezelf, probeer dan eens uitgebreid voor jezelf te koken. Ontdek een nieuw recept voor het avondeten of bak je favoriete taart. Koken en bakken werkt erg ontspannend en het geeft je de mogelijkheid om iets nieuws bij te leren. Daarbij heb je dan ook nog eens iets erg lekkers als eindresultaat.

3. Seks

Dit klinkt misschien een beetje gek, maar seks is het perfecte moment voor jezelf. Of je nu een mooie lingerie voor je partner aantrekt, of een sexy bh aantrekt om te masturberen, tijdens seks sta jij in het middelpunt. 

Daarnaast is masturberen ook nog eens enorm gezond. Het helpt je om daarna heerlijk te slapen en je kunt je er vaak ook beter door concentreren. Bovendien is het ontdekken en stimuleren van je eigen lichaam toch een ultiem me-time moment? Pak dus eens wat vaker een vibrator erbij! 

4. Wellness

Leg jezelf even in de watten. Het is voor veel vrouwen de ultieme manier om te ontspannen. Breng een bezoekje aan de sauna of verwen jezelf thuis. Haal bijvoorbeeld een gezichtsmasker in huis en breng een treatment aan in je haar. Neem een lekker verzorgend voetenbadje en zorg ook dat je de nagels van je handen een uitgebreide behandeling geeft. Doe dit niet te gehaast, maar trek er juist veel tijd voor uit, zodat je ook kunt genieten. 

Met deze vier tips heb je genoeg inspiratie om je eerste me-time momentje in te plannen! Blok alvast tijd in je agenda zodat je zeker weet dat je tijd voor jezelf neemt.